Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

Η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για τη διετία 2017- 2019 και των αντιπροσώπων για το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, θα γίνουν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017.


Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό κέντρο από 8.30π.μ. έως 1.00μ.μ. και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ θα γίνουν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας από 1.30μ.μ. έως 7.30μ.μ. 

Οι συνάδελφοι αναπληρωτές, και οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, μπορούν να συμμετέχουν στις διαδικασίες (Γενική συνέλευση και εκλογές) εφόσον τακτοποιηθούν οικονομικά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.(15 ευρώ). 

Την ημέρα της εκλογικής διαδικασίας τα σχολεία, που ανήκουν στο Σύλλογό μας θα είναι κλειστά, μετά από αίτημα του Συλλόγου στον Προϊστάμενο του Νομού. 

Το συνδικαλιστικό αυτό δικαίωμα θα πρέπει να διαφυλαχτεί με τη συμμετοχή όλων στη Γενική Συνέλευση, από την αρχή της διαδικασίας. 

Όποιος συνάδελφος δεν επιθυμεί να είναι στην Γενική Συνέλευση είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται στο σχολείο του.

Η πραγματικότητα που βιώνουμε και τα προβλήματα που διαλύουν την εκπαίδευση απαιτούν δράση, που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από συλλογικότητα και συμμετοχή. Η παρουσία μας λοιπόν στην Γενική συνέλευση είναι πράξη πολιτική, είναι δήλωση αγωνιστικότητας και αντίστασης στην πολιτική διάλυσης και απαξίωσης της ζωής μας .

Το ΔΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.