Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017


ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,



Σας ευχαριστούμε που για άλλη μια φορά μας δώσατε το μήνυμα ότι το ΤΘ πρέπει να είναι μέσα στο ΔΣ του Συλλόγου. Σας ευχαριστούμε που και πάλι αναδείξατε με την ψήφο σας το ΤΘ δεύτερη δύναμη στις εκλογές του Συλλόγου, παρά την απώλεια της μιας έδρας.

Ναι, χάσαμε τη δεύτερη έδρα, αλλά η απώλεια αυτή δε μας πτοεί. Μας δίνει ώθηση για αυτοκριτική και ανασυγκρότηση των δυνάμεων μας. Δεν είναι εύκολο να έχουμε απέναντι μας τον κομματικό συνδικαλισμό. Μα, το πιο δύσκολο είναι να βρίσκουμε λόγια για να μιλήσουμε σε άδεια καθίσματα γενικών συνελεύσεων. 

Θα συνεχίσουμε, στο ΔΣ και στο ΠΥΣΠΕ, να παλεύουμε για διαφάνεια, ακομμάτιστο συνδικαλισμό και αξιοπρεπές, δημόσιο σχολείο. Θα συνεχίσουμε παίρνοντας δύναμη από εσάς που αντιστέκεστε στη διάλυσή του και στο πατρονάρισμά σας από κάθε "έμπειρο" συνδικαλιστή που με καμάρι απαριθμεί τις δεκαετίες του στον "αγώνα".

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.