Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ενημέρωση του Τελευταίου Θρανίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, οικογενειακή και επαγγελματική ισορροπία,  συντροφικότητα με τους ανθρώπους γύρω σας και συμμετοχικότητα στους αγώνες για τα κοινά προβλήματα του κλάδου.
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τους/τις συναδέλφους που θα συμμετέχουν εκ μέρους του Τελευταίου Θρανίου στα συλλογικά όργανα. Όπως γνωρίζετε είναι πάγια θέση μας η  εναλλαγή των προσώπων και στο Σύλλογο και στο ΠΥΣΠΕ.

Έτσι για τον δεύτερο χρόνο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας θα συμμετέχουν ως μέλη, οι συναδέλφισσες
·         Γοδέβενου Ελένη (ΠΕ 71 στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας) με αριθμό τηλ. 6977256584 και
·         Παπουτσή Έλλη (ΠΕ 16 στο 19ο και στο 25ο Δημοτικά Σχολεία Χαλκίδας) με αριθμό  τηλ. 6937307580
Στο ΠΥΣΠΕ για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του θα συμμετέχουν οι αιρετοί που εκλέχτηκαν με το ψηφοδέλτιο του Τελευταίου Θρανίου στις πρόσφατες εκλογές
·         Αρβανίτης Τάσος (ΠΕ 70 διευθυντής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου) με αριθμό τηλ. 6974280460 ως τακτικός αιρετός και
·         Ζέρβα Ευδοκία (ΠΕ 70 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αρτάκης) με αριθμό τηλ. 6972805202  ως αναπληρωματική αιρετός.

Και όπως πάντα σας θυμίζουμε ότι η εκπροσώπηση από μόνη της δεν εξασφαλίζει τη νομιμότητα, την αντικειμενικότητα και την ενδυνάμωση του χαρακτήρα του δημόσιου σχολείου. Δεν παύουμε να έχουμε ανάγκη τις ιδέες, τις προτάσεις, τις διαφωνίες σας. Για να παραμείνουμε μια ανοιχτή πολυφωνική συλλογικότητα που θα δρα και θα παρεμβαίνει. Για να ενισχύσουμε την ευρύτερη αλληλέγγυα συλλογικότητα, το σωματείο μας. Για να  διευρύνουμε την απήχηση των ιδεών μας και την ενίσχυση των μορφών άμεσης δημοκρατίας. Για να αποπέμψουμε τις νέες απειλές που δέχονται τα εργασιακά μας δικαιώματα στο πλαίσιο της υλοποίησης του 3ου μνημονίου. Ας είμαστε όλοι και όλες ενεργοί.
Καλή δύναμη σε όλους και σε όλες μας!
Χαλκίδα 9/1/2017
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.