Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Για τη μη πληρωμή των αναπληρωτών


Ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας μετά από καταγγελίες μελών του, για τη μη πληρωμή των αναπληρωτών, που υπηρετούν στο Νομό μας, επισημαίνει  την αδυναμία του συστήματος ενιαίας αρχής πληρωμών να ανταπεξέλθει στις ανάγκες  της έγκαιρης πληρωμής των εκπαιδευτικών.
Είναι απαράδεκτο ημέρες γιορτινές, να στερούνται την αυτονόητη πληρωμή τους, ιδιαίτερα αυτοί οι εκπαιδευτικοί, που αποτελούν μια  ταλαιπωρημένη ομάδα εργαζομένων, που ζουν μακριά από τα σπίτια τους, θυσιάζοντας την προσωπική τους ζωή επιλέγοντας να υπηρετήσουν στις εσχατιές της Ελλάδας, με την ελπίδα της επαναπρόσληψής τους την επόμενη χρονιά.
Η ομηρεία αυτών των ανθρώπων από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία πρέπει να τελειώσει.
Το ΔΣ του Συλλόγου μας διεκδικεί το αυτονόητο, να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να πληρωθούν άμεσα οι συνάδελφοι και να υπάρξει  έγκαιρος προγραμματισμός ώστε να μην παρατηρηθεί ξανά τέτοιο φαινόμενο.  


Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.