Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ημερίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών στη Χαλκίδα


Με πρωτοβουλία του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργου Δράκου, επιστημονικά υπεύθυνου του προγράμματος εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή – Λογοθεραπεία – Συμβουλευτική, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στη Χαλκίδα την Κυριακή 19 Απριλίου, από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το θέμα της ημερίδας θα είναι «Καινοτόμες Δράσεις με στόχο την ενίσχυση της Συλλογικής Νοημοσύνης», με κύριο άξονα συζήτησης τις "Μεταβάσεις από μονάδες προσχολικής σε μονάδες  πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης".

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λ. Χαϊνά 93) από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Στην ημερίδα συμμετέχουν άτομα από τα προγράμματα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης  του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς  επίσης η 1η και 2η Εκπαιδευτική Περιφέρεια Εύβοιας και οι σχολικές μονάδες της Προσχολικής Αγωγής Εύβοιας. Η Ημερίδα προσφέρεται δωρεάν σε εκπαιδευτικούς και θα δοθούν βεβαιώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες. 

Δηλώσεις συμμετοχής στο info_seminario@yahoo.gr  (όπου δηλώνετε το ονοματεπώνυμό σας και το κινητό σας τηλέφωνο). Επιπλέον πληροφορίες θα σας σταλούν στο mail από το οποίο θα δηλώσετε συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.