Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

ΠΑΙΔΕΙΑ- ΠΑΙΔΙΑ-ΠΕΙΝΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ


Η Κυβέρνηση, που δεν εκβιάζεται από απεργούς πείνας, άκουσε «πείνα» και απλά … αδιαφόρησε.

Λίγο «τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο», λίγο «τα γεύματα στην Ικαρία», λίγο η «αδάμαστη» πανδημία άφησαν χωρίς σχολικά γεύματα 180.000 παιδιά. Με άγνωστο το πότε θα λυθούν τα γραφειοκρατικά, οργανωτικά και προγραμματισμού προβλήματα και θα φτάσει ένα συσκευασμένο κρύο πιάτο φαγητού στα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η κυρία Κεραμέως έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα: ελλιπή μέτρα προστασίας στα σχολεία, τα περιβόητα 90.000 tablet δεν έφτασαν ποτέ, τα voucher σε 560.000 μαθητές και φοιτητές ακόμη αγνοούνται, το 100.000.000€ για το ολοήμερο έμεινε εξαγγελία, για να μη θυμηθούμε τις μάσκες παρωδία (μέρες καρναβαλιού που είναι), την κατάργηση των αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια με τις εκλογές-παρωδία και πόσα άλλα…

Μα αυτοί οι κυβερνώντες τέλος πάντων…. Τόσα αριστεία και δεν μπορούν να κάνουν έναν προγραμματισμό της προκοπής; Γιατί δεν μπήκαν εγκαίρως στη webex, να κάνουν μια τηλεδιάσκεψη, να συνεννοηθούν, να βρουν μια λύση τέλος πάντων, ώστε να μη μείνουν χωρίς φαϊ τόσα παιδιά από σήμερα και μέχρι ένας Θεός ξέρει πότε.

Μάλλον γιατί δεν τρώγονται με τίποτα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.