Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

«Μουσικά πρωινά για τους μαθητές»


Η Φιλαρμονική καλωσορίζει τα σχολεία.
«Μουσικά πρωινά για τους μαθητές»

Τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Πολιτιστικού Οργανισμού Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), στα πλαίσια των εκπαιδευτικών τους δραστηριοτήτων για το σχολικό έτος 2019-2020, διοργανώνουν ‘’ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΡΩΪΝΑ’’, για τους μαθητές της Α/θμιας εκπαίδευσης.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την πρόβα της Φιλαρμονικής, να γνωρίσουν τα ηχοχρώματα των πνευστών και κρουστών οργάνων, το ρόλο και τον συνδυασμό τους μέσα στην ορχήστρα και να συμμετέχουν ενεργά στους μουσικούς διαλόγους. 

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα Μουσικά πρωινά, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22210-21517 & 6945770064.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.