Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Και πάλι οι άριστοι...


Με μεγάλη αγωνία έτρεξε το υπουργείο να προλάβει μη τυχόν και τη σημαία της 28ης Οκτωβρίου δεν την κρατήσουν οι άριστοι μαθητές αλλά τίποτα ανάξιοι δευτεροκλασάτοι!! Με εγκύκλιο (όχι ερμηνευτική!!) καταργεί!!!!!!! όσα προβλέπονται στο Προεδρικό Διάταγμα 79/17 και επαναφέρει τον παλαιότερο τρόπο επιλογής σημαιοφόρων.


Με παρόμοια αγωνία έτρεξε και ναι τα κατάφερε κι εντός τεσσάρων μηνών θα επέλθει η επαγγελματική ισοδυναμία πτυχίων Κολλεγίων- ξένων Πανεπιστημίων!

Κι άλλα τέτοια πολλά κι ευχάριστα για τη δημόσια εκπαίδευση των παιδιών του λαού!!!!!

Κι αυτοί που φώναζαν για την κατάργηση του υπεύθυνου του Ολοήμερου καταργούν το Ολοήμερο με την υποστελέχωσή του αναγκάζοντας τους εκπαιδευτικούς να κρατούν 40 και 50 παιδιά! Την ίδια στιγμή φροντίζουν για τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών φροντιστηρίων για παιδιά Δημοτικού δείχνοντας στους γονείς ότι "αν το κάτι παραπάνω τι το θες το Ολοήμερο;"

Τι κρίμα που δεν έδειξαν το ίδιο ενδιαφέρον για το δημόσιο σχολείο ώστε να μην υπάρχουν ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, να δημιουργηθούν τμήματα ένταξης (όπως προβλεπόταν) να προσληφθούν ψυχολόγοι στα σχολεία, να μοιράζονται στα 26 παιδιά όλα τα τμήματα του σχολείου, να... να... να... 

Μία δε πάντων είσοδος εις τον βίον, έξοδός τε ίση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.