Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Χόρεψε για μια Ποιοτική & Υγιή ζωή - Σύλλογος τ΄Αλωνάκι.



Τι είναι ο ελληνικός παραδοσιακός χορός για σένα; Παράδοση, άσκηση, τρόπος ζωής, ευκαιρία κοινωνικοποίησης, μελέτη και βίωση του λαϊκού πολιτισμού…

Ο ελληνικός παραδοσιακός χορός είναι άμεσα συνδεδεμένος με τα έθιμα του τόπου μας και μια ολόκληρη πολιτισμική κληρονομιά που φέρει μαζί του. Την ίδια στιγμή αποτελεί μια πολύπλευρη δραστηριότητα, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Οι άνθρωποι, σε όλες τις ηλικίες αναζητούμε μια ποιοτική ζωή. Ποιά η σχέση του ελληνικού παραδοσιακού χορού με την ποιότητα ζωής και παραμέτρους της υγείας;

Αν θες να μάθεις και να συζητήσεις για το θέμα, προσεγγίζοντας τον ελληνικό παραδοσιακό χορό με μια διαφορετική καινοτόμα οπτική, σας προσκαλούμε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου μας Βορείου Ηπείρου 55Β. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από την κ. Μπουγιέση Μαρία MSc, PhDΔιδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε θέματα ψυχολογίας της άσκησης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.