Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Ψήφισμα συμπαράστασης σε συναδέλφισσα αναπληρώτρια εκπαιδευτικό.

Από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Κύμης 

Τον τελευταίο καιρό απασχολεί έντονα το Δ.Σ. του Συλλόγου μας το θέμα της αναπληρώτριας συναδέλφισσάς μας του Δημοτικού Σχολείου Κύμης. Η συνάδελφος σήμερα βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια άνευ αποδοχών, γιατί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της και έχει πάρει όλες τις νόμιμες άδειες που δικαιούται.
Ως Σύλλογος διεκδικούμε και απαιτούμε την εξίσωση των δικαιωμάτων μονίμων και αναπληρωτών ώστε κάθε συνάδελφος/συναδέλφισσα να μπορεί να αντιμετωπίζει τα προβλήματα υγείας για όσο διάστημα χρειαστεί με οικονομικές απολαβές. Επίσης δεν αφήνουμε περιθώριο σε κανέναν να αμφισβητεί τα νόμιμα εργασιακά μας δικαιώματα και να καταπατά την αξιοπρέπειά μας. Παλεύουμε συλλογικά για την υπεράσπισή τους.
Καταδικάζουμε όλες τις αυθαίρετες, ανυπόστατες και ανακριβείς δημοσιεύσεις που κυκλοφορούν και που με τον μανδύα του (κίβδηλου) ενδιαφέροντος για την παιδεία επιχείρησαν να σπιλώσουν την προσωπικότητα της συναδέλφου μας, με απώτερο σκοπό να χτυπήσουν τα εναπομείναντα εργασιακά μας δικαιώματα. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

                     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

                ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ                  ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.