Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Η δική μας Γνώμη



H Δράση προβολών, ψηφοφορίας και κινηματογραφικής κριτικής " Η δική μας Γνώμη" είναι μια πρωτότυπη ιδέα που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και προάγει τόσο τη διά ζώσης συζήτηση όσο και την online συμμετοχή.
Βασίζεται σε προβολές και ψηφοφορία πάνω στις βραβευμένες μαθητικές ταινίες του Διαγωνισμού Βιντεομουσεία 2014. Στόχος της να βάλει τα παιδιά σε μια νεανική συζήτηση και διαπραγμάτευση τόσο με τα θέματα των συνομηλίκων τους (σχέσεις, σύμβολα, εκφοβισμός, ψηφιακά μέσα, όνειρα για το μέλλον, ο "φόβος" για το Γυμνάσιο, επιλογές μέσα στην κρίση κ.ά. ) όσο και με τη γλώσσα των ταινιών που, υποσυνείδητα τη χρησιμοποιούν καθημερινά!
Πληροφορίες στο τηλ.: 2106850445, στο : info@karposontheweb.org και στο
www.karposontheweb.org.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.