Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Συνάντηση ΔΣ Συλλόγου με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής


Η υποχρηματοδότηση των σχολικών μονάδων αποτελεί μια που τις πιο σημαντικές πληγές της εκπαίδευσης, που επηρεάζει την ομαλή λειτουργία των σχολείων.
Οι μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων χρόνων και οι ανύπαρκτες επιχορηγήσεις στα σχολεία, έχουν ήδη επηρεάσει  την ασφάλεια των κτιριακών υποδομών, αφού μέσα στο καλοκαίρι δεν έγιναν οι απαραίτητες συντηρήσεις  σε πολλά  σχολικά κτίρια.
Επιπλέον τα σχολεία αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε γραφική ύλη, που επηρεάζουν τη λειτουργία του προγράμματος των μαθημάτων, αναγκάζοντας τους Συλλόγους γονέων να καλύπτουν το έλλειμμα της πολιτείας, στη στήριξη του Δημόσιου και Δωρεάν σχολείου.
Ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας γνωρίζοντας τα προβλήματα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων κ. Μπαλογιάννη για να ενημερωθεί για τον προγραμματισμό για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν και αφορούν την αρμοδιότητα του Δήμου.
Είχαμε τη διαβεβαίωση ότι γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων και ο κ. Μπαλογιάννης δεσμεύτηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση Διευθυντών και Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων προκειμένου να αναδειχτούν τα προβλήματα και να βρεθούν  άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. 


Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.