Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Τηλεδιάσκεψη για την αξιολόγηση.

 


Τηλεδιάσκεψη με θέμα «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας οργανώνει σε πρώτη φάση τηλεδιάσκεψη με τις δ/ντριες,τους δ/ντες των δημοτικών σχολείων και τις προϊσταμένες, τους προϊσταμένους των ολιγοθέσιων δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της περιοχής μας με σκοπό να ενημερώσει τα μέλη του για το συγκεκριμένο θέμα και την απόφαση της ΔΟΕ για απεργία - αποχή.

Η τηλεδιάσκεψη-ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23/9/2021 και ώρα 18:00 με 19:30 το απόγευμα για τις/ τους δ/ντες- προϊσταμένους των δημοτικών σχολείων και 20:00 με 21:30 για τις/τους προϊσταμένους των νηπιαγωγείων.

Ο σύνδεσμος είναι: https://minedu-primary.webex.com/meet/lagiann

Τη μάχη θα τη δώσουμε οργανωμένα, συλλογικά, μαζικά και μαχητικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.