Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας: Για τις καθαρίστριες στα σχολεία.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Τελικά σ΄ αυτή τη χώρα έχουμε γεμίσει με τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα». Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Εσωτερικών νομοθετεί και αποφασίζει για τις καθαρίστριες των σχολείων λες και η χώρα έχει ξεμπερδέψει με την πανδημία. Σε συνεργασία με τους Δήμους τοποθετεί στα περισσότερα σχολεία καθαρίστριες με τρίωρες συμβάσεις. Αλήθεια έχουν αναλογιστεί πώς θα εφαρμοστούν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ; Πότε θα γίνεται η διαδικασία της απολύμανσης των επιφανειών και των χώρων; Γνωρίζουν πως τα σχολεία λειτουργούν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα;

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας ζητά για όλες τις σχολικές μονάδες καθαρίστριες πλήρους ωραρίου.

Ζητά από το Υπουργείο Εσωτερικών και τους Δήμους να δουν το ζήτημα με τη δέουσα σοβαρότητα. Αφορά στην υγεία και την ασφάλεια όλων μας (μαθητών – γονιών – εκπαιδευτικών.

Ζητά από τη ΔΟΕ να θέσει και αυτό το θέμα στην επικείμενη συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.