Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Ενημερωτικό για την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση.



ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας ευχαριστούμε πολύ που στηρίξατε με την ψήφο σας τη παρουσία του Τελευταίου Θρανίου στο ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας στις εκλογές της 27ης Νοέμβρη 2019.

Στην πρωινή συνέλευση οι παρουσίες ελάχιστες. Τη θλιβερή απουσία σας ήρθαν να καλύψουν συνάδελφοι/ισσες καταθέτοντας τις προσωπικές μαρτυρίες/διαμαρτυρίες τους για τις τακτικές που ακολουθούνται στο προεδρείο του Συλλόγου και στο ΠΥΣΠΕ από την παράταξη της ΔΗΣΥ (με την τωρινή ή την προηγούμενη σύνθεσή της). Κι αναρωτιόμαστε μετά το χθεσινό ευχαριστήριο της ΔΑΚΕ: κι αυτοί απουσίαζαν; Ούτε λέξη για την ταμπακιέρα!

Η εκπρόσωπος του Τελευταίου Θρανίου στο νέο ΔΣ του Συλλόγου, όταν εδέησε το προεδρείο να της δώσει το λόγο στις 1:15 μ.μ. και αφού μόνο μία ομιλήτρια του ΤΘ είχε προηγηθεί σε αντίθεση με τους πολλούς ομιλητές των άλλων συνδυασμών, πρότεινε μεταξύ άλλων να μη δοθεί καμιά βεβαίωση σε κανέναν και καμία αναπληρωτή και αναπληρώτρια ακριβώς όπως συμβαίνει και με τους/τις μόνιμους/ες στο όνομα της ισότητας των δικαιωμάτων μας (που δεν υπάρχει και που τόσα κροκοδείλια δάκρυα χύνονται γι’ αυτήν). Η αποστομωτική απάντηση της προέδρου: «Δεν μπορούμε να πάρουμε τέτοια απόφαση, τώρα το σώμα φυλλοροεί!!!!». Λες και νομιμοποιούνταν για οτιδήποτε η χτεσινή συγκέντρωση, μιας και Γενική Συνέλευση δεν μπορούσες να την ονομάσεις. 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, οι καιροί δύσκολοι. Και χρειαζόμαστε όλοι και όλες. Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε για διαφάνεια, ακομμάτιστο συνδικαλισμό και αξιοπρεπές, δημόσιο σχολείο. Συνεχίζουμε. Σ' αυτόν τον δύσκολο αγώνα σάς χρειαζόμαστε αρωγούς, συμμέτοχους και συνοδοιπόρους.

-«Θα ‘ναι φριχτό να φύγουμε έτσι, δίχως

μια πίστη, έναν αγώνα, μια κραυγή

-άνθρωποι που πεθάναν δίχως μια αμυχή…

άνθρωποι που «διελύθησαν ησύχως….»

Βύρων Λεοντάρης


ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ

teleftaiathrania@gmail.com

http://teleftaio-thranio.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/groups/555132465292949/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.