Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Γενική Συνέλευση – Εκλογές αντιπροσώπων

Richard Kalvar

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
     Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015, θα πραγματοποιηθεί τακτική Γενική Συνέλευση και Eκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων, για την 84η Γενική Συνέλευση του κλάδου. Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία για την ανάδειξη εκλεκτόρων, για τις εκλογές του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ.
     Την ημέρα αυτή τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, με άδεια που έχει εξασφαλίσει η ΔΟΕ από την Περιφέρεια, γι΄ αυτό και η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική.  Οι συνάδελφοι που δε θα συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογικές διαδικασίες είναι  υποχρεωμένοι να παραμείνουν στα σχολεία τους.
     Η Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο θα ξεκινήσει στις 9.00π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 12.30 μ. μ. Θα ακολουθήσει η ψηφοφορία , η οποία θα ξεκινήσει στις 13.00 στο 3ο Δημοτικό σχολείο και θα ολοκληρωθεί στις 19.00.
      Η κατάθεση  ψηφοδελτίων θα γίνει δεκτή έως την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 και ώρα 21:00 στα γραφεία του Συλλόγου.         
       Οι συνάδελφοι αναπληρωτές, αναπληρωτές ΕΣΠΑ και οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, μπορούν να συμμετέχουν στις διαδικασίες (Γενική συνέλευση και  εκλογές) εφόσον τακτοποιηθούν οικονομικά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Η συνδρομή για όλους τους αναπληρωτές, αναπληρωτές ΕΣΠΑ σύμφωνα με την απόφαση της 83ης Γ.Σ του κλάδου είναι 34 €.
       Είμαστε παρόντες, συμμετέχουμε και παίρνουμε όλοι μαζί τις αποφάσεις που αφορούν τη ζωή μας, το παρόν και το μέλλον μας.

 Το ΔΣ

1 σχόλιο:

  1. Πάλι καλούνται να πληρώσουν τέτοιο ποσό οι συνάδελφοι αναπληρωτές; Μετά θα αναρωτιόμαστε γιατί και αν θα έρθουν να ψηφίσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.