Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Εκδηλώσεις του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας ενόψει των Χριστουγέννων



Διήμερες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τους δασκάλους και νηπιαγωγούς Χαλκίδας.
Ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας διοργάνωσε διήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Θέατρο Παπαδημητρίου το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.

Η Ομάδα του κουκλοθέατρου, συνεχίζοντας με επιτυχία για δεύτερη χρονιά τις παραστάσεις της, παρουσίασε το παραμύθι «Καλικαντζαροπαντρέματα».
Στην παράσταση έπαιξαν:
Ηλιοδρομίτη Ελένη, Καϊμακούδη Φωτεινή, Ξένια Χατζηκωνσταντίνου, Νεκταρία Αραμπατζή, Γεωργία Σταματίου, Δήμητρα Καρβούνη, Ντίνα Κολιοβέτα, Βέτα Κορωναίου, Λάμπρος Γιαννούχος, Έλλη Παπουτσή, Ελένη Συγγενιώτη. Στη μουσική η Χρύσα Βρακά. Εμψυχώτρια της ομάδας η Αλεξάνδρα Πιρπυρή.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι, με κατασκευές από την ομάδα εικαστικών του Συλλόγου και εμψυχώτρια την κ. Παναγιώτου Βούλα.

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται η παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου για τα παιδιά των συναδέλφων στον χώρο της Kinderland, στις 18.30 το απόγευμα.

Ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας απαντάει με συλλογικές δράσεις στην ισοπέδωση αξιών, ιδεών και κεκτημένων. Ανοίγει νέους δρόμους επικοινωνίας με την κοινωνία.
Με συνθήματά  μας, το νοιάξιμο για μια καλύτερη Παιδεία , για μια ζωή αξιοπρέπειας, για το δικαίωμα μας στην ελπίδα, επενδύουμε στα παιδιά …στο μέλλον του τόπου μας.

Η επένδυση στις συλλογικές δράσεις είναι η απάντηση μας στην πολιτική διάλυσης του Υπουργείου....Βρίσκουμε κοινούς δρόμους για να διεκδικήσουμε την εκπαίδευση που δικαιούμαστε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.