Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Παραστάσεις Κουκλοθέατρου από το Σύλλογο


Η ομάδα κουκλοθέατρου του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας συνεχίζει τις δράσεις της για δεύτερη χρονιά. Οι φετινές δράσεις ξεκινούν με την Χριστουγεννιάτικη παράσταση «Τα καλικαντζαροπαντρέματα».
Πρόκειται για μία παραλλαγή παραδοσιακού παραμυθιού «Η Μάρω και οι καλικάντζαροι», που θα παρουσιαστεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκμεβρίου, στις 11 το πρωί,  στο Θέατρο Παπαδημητρίου, στη Χαλκίδα. 
Οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν παρουσιάζουν μία παράσταση και παράλληλα με δράσεις συλλογικές, με αξίες και  όραμα, υπερασπίζονται το δικαίωμα των παιδιών,  στην ψυχαγωγία και την επικοινωνία, την ενδυνάμωση και την ελπίδα.
Οι εκπαιδευτικοί που αποτελούν την ομάδα και συμμετέχουν στην παράσταση είναι οι: Ντίνα Κολιοβέτα, Λάμπρος  Γιαννούχος, Νεκταρία Αραμπατζίδου, Ελένη Ηλιοδρομήτη, Έλλη Παπουτσή, Ελένη Συγγενιώτη, Φωτεινή Καϊμακούδη, Ξένια Χατζηκωνσταντίνου, Γεωργία Σταματίου, Δήμητρα Καρβούνη, Βέτα  Κορωναίου. Μουσική- τραγούδι : Χρύσα Βράκα. Eμψυχώτρια η δασκάλα της ομάδας Αλεξάνδρα Πυρπιρή.
Τις ίδιες ημέρες οι παραστάσεις θα πλαισιωθούν από Χριστουγεννιάτικο παζάρι με κατασκευές της ομάδας Εικαστικών του Συλλόγου και εμψυχώτρια την Παρασκευή  Παναγιώτου. Η είσοδος για το κοινό στις παραστάσεις είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.