Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Μια Φρικαντέλα στα δικαστήρια.Η Μάγισσα Φρικαντέλα πηγαίνει στα Δικαστήρια κατηγορούμενη για παιδική κακοποίηση, αφού αφαίρεσε τις φωνές των παιδιών. Εκεί συναντά τα παιδιά, την Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων, μία Εισαγγελέα και πολύ πολύ κόσμο. Θα καταφέρει να πείσει όλους αυτούς ότι δικαίως αφαίρεσε τις φωνές τους; Θα αποδείξει στο Δικαστήριο ότι όταν τραγουδούν κάλαντα γίνονται ανυπόφορα και κακοποιούν την αισθητική όλου του κόσμου; Θα φωνάξει, επιτέλους, ο κόσμος "αθώα"! "αθώα"! "αθώα"! ; Ή στο τέλος θα μαλακώσει η καρδιά της, θα νιώσει την ομορφιά και την αγάπη και μαζί με τα παιδιά και την Εισαγγελέα θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν παραδοσιακά κάλαντα; 

Βασισμένο στο παραμύθι "Φρικαντέλα. Η Μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα" του Ευγένιου Τριβιζά. 

Σκηνοθεσία: Ευδοκία Ζέρβα Συμμετέχουν παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αρτάκης και η Άννα Οταπασίδου. Μουσικοί: Έλλη Παπουτσή, Βαγγέλης Βάρης, Τάσος Σταυρουλάκης. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.