Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Το Τελευταίο Θρανίο για τη νέα σχολική χρονιά.


Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, 


Το Τελευταίο Θρανίο εύχεται σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς, μόνιμους και αναπληρωτές καλή σχολική χρονιά, δημιουργική, συμμετοχική και αγωνιστική. 

Ολοκληρώθηκαν οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών. Όμως, το αυτονόητο, δηλαδή να βρίσκονται στη θέση τους όσοι/ όσες εκπαιδευτικοί χρειάζονται από την αρχή της σχολικής χρονιάς, δεν κατορθώθηκε παρά τον πρωτοφανή αριθμό αναπληρωτών που προσλήφθηκαν φέτος. Έτσι συνεχίζουν και υπάρχουν κενά, που σε κάποια σχολεία δημιουργούν πρόβλημα σοβαρό στη λειτουργία τους. Το ΤΘ, που δεν υιοθετεί τη λογική της αριστείας και της κατηγοριοποίησης των σχολείων, εργάζεται και στο ΠΥΣΠΕ με στόχο την κάλυψη των αναγκών όλων των σχολείων του νομού!! 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, 

Ξεκινά μια σχολική χρονιά και ανοίγουν συζητήσεις για πολύ σοβαρά θέματα στο χώρο της εκπαίδευσης. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας για ό,τι πρόβλημα προκύπτει στην καθημερινότητα του σχολείου σας. 

Καλή σχολική χρονιά, με κουράγιο και θετική διάθεση! 


Αιρετή ΠΥΣΠΕ: Ευδοκία Ζέρβα 6972805202 

Αν/της Αιρετός ΠΥΣΠΕ: Μπάμπης Ζερβουδάκης 6945879916 

Αντιπ/ος ΔΣ Σ. Δασκάλων & Νηπιαγωγών Χαλκίδας:   Ελένη Γοδέβενου 6977256584 



ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.