Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ενημερωτικά για τις προσλήψεις αναπληρωτών στην ΠΕ Εύβοιας.

Στη Γενική Αγωγή

Στην Α΄Εύβοιας προσλήφθηκαν 98 εκπαιδευτικοί ΠΕ70 και 43 εκπαιδευτικοί ΠΕ60.
Στην Β΄Εύβοιας προσλήφθηκαν 25 εκπαιδευτικοί ΠΕ70 και 9 εκπαιδευτικοί ΠΕ60.

Στις  ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ)

Στην Α΄Εύβοιας προσλήφθηκαν 12 νηπιαγωγοί ΕΑΕ (3 σε παράλληλη στήριξη και 9 σε ΕΑΕ), 11 δάσκαλοι ΕΑΕ (5 σε παράλληλη στήριξη και 6 σε ΕΑΕ), 40 εκπαιδευτικοί ΠΕ71 (30 σε ΕΑΕ και 10 σε παράλληλη στήριξη) καθώς και 2 εκπαιδευτικοί ΕΑΕ στο ΚΕΔΔΥ.
Στη Β΄ Εύβοιας προσλήφθηκαν 1 νηπιαγωγός ΕΑΕ σε παράλληλη και 9 εκπαιδευτικοί ΠΕ71 (7 σε ΕΑΕ και 2 σε παράλληλη). 

Ειδικότητες

Στην Α΄Εύβοιας 
προσλήφθηκαν 7 εκπαιδευτικοί ΠΕ06 - Αγγλικών, 5 εκπαιδευτικοί ΠΕ08 - Εικαστικών, 4 εκπαιδευτικοί ΠΕ79.01 - Μουσικής, 1 εκπαιδευτικός ΠΕ86 Πληροφορικής και 4 εκπαιδευτικοί ΠΕ91.01 - Θεατρικής Αγωγής (1 από αυτές τις προσλήψεις σε ΣΜΕΑΕ).

Στη Β΄Εύβοιας 
προσλήφθηκαν 2 εκπαιδευτικοί ΠΕ06 - Αγγλικών,  2 εκπαιδευτικοί ΠΕ79.01 - Μουσικής, 2 εκπαιδευτικοί ΠΕ86 Πληροφορικής και 1 εκπαιδευτικός ΠΕ91.01 - Θεατρικής Αγωγής.

Η ιστοσελίδα της Διεύθυνσης ΠΕ Εύβοιας από το πρωί είναι εκτός λειτουργίας, λόγω υπερφόρτωσης του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. 

Όμως....

Το  δικαίωμα των αναπληρωτών στην πληροφόρηση από τη Διεύθυνση για τα κενά και την διαδικασία που ακολουθείται για την τοποθέτησή τους είναι αυτονόητο και προκύπτει εκ του νόμου. Η έγκαιρη ενημέρωση με την ανάρτηση των κενών από τη Διεύθυνση στην ιστοσελίδα της αποτρέπει την παράταση της αγωνίας τους και τις όποιες ενημερώσεις δεν ακολουθούν την τυπική διαδικασία.


Συνάδελφοι αναπληρωτές και συναδέλφισσες   αναπληρώτριες
Καλή σταδιοδρομία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στην Εύβοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.