Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Πρόσκληση από το Εργαστήρι Τέχνης.


Χριστούγεννα, Πρωτούγεννα, πρώτη γιορτή του χρόνου. Για βγιέτε, διέτε, μάθετε πως ο Χριστός γεννάται... Γι αυτό και μεις στολίσαμε και φέτος το Εργαστήρι όπως του πρέπει, φορέσαμε τα καλά μας και σας περιμένουμε με χαρά όπως κάθε χρόνο τη Δευτέρα στις 18-12-2017, στις 19.00, στην ισόγεια αίθουσα του Εργαστηρίου. Προσκαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας να παρακολουθήσουν ένα ανοιχτό μάθημα της Ιστορίας της Τέχνης, από τις 17.00-19.00, με τον δάσκαλό μας κύριο Κωνσταντίνο Βασιλείου. Μετά το μάθημα μπορούμε να απολαύσουμε ένα ζεστό τσάι, ένα ποτήρι κρασί και κουβεντούλα. Οι μαθητές και οι δάσκαλοι του Εργαστηρίου έβαλαν όλη τους την καλή διάθεση και το κέφι και ετοίμασαν ένα bazaar με έργα μαθητών, παλιών και νέων, μικρών και μεγάλων. Θα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά να μας επισκεφθείτε! 

Το bazaar θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017, από τις 17.30 - 20.30 (εκτός των εορταστικών ημερών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.