Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία


Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία διοργανώνει η 
Πολυφωνική Χορωδία Αγίας Μαρίνας
Χαλκίδας, στα πλαίσια του ευρύτερου εορτασμού των Χριστουγέννων.

Στη Συναυλία συμμετέχει η Πολυφωνική Χορωδία, συνοδεία κουϊντέτου
χάλκινων πνευστών και πιάνο, υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Φριτζέλα, παρουσιάζοντας ένα απάνθισμα από χριστουγεννιάτικους ύμνους, κάλαντα και κλασικές άριες. Μελωδίες γνωστές, χαρούμενες, κατανυκτικές που αναγγέλλουν τη γέννηση του Θείου Βρέφους, συνδεδεμένες με αποσπάσματα από το διήγημα της Ρένας Ραψομανίκη: "Στη ρωγμή της επιστήμης χωράει το Θαύμα”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, ώρα 20.15 και θα λάβει χώρα εντός του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα και βαρύτητα στα χαρμόσυνα μηνύματα της Εορτής.

Σας ενημερώνουμε οτι η όλη Συναυλία θα έχει Φιλανθρωπικό Χαρακτήρα, εφόσον κατά την είσοδο στο ναό, αντί εισητηρίου, θα υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής συνεισφοράς τροφίμων, φαρμάκων και ενδυμάτων για τις ανάγκες του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.