Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Ημέρες και ώρες Λειτουργίας ομάδων του Συλλόγου ίδρυση Θεατρικής ομάδας - ορεινός περίπατος στο Φαράγγι της Αγάλης.Οι ομάδες του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας τις οποίες στηρίζουν τα μέλη του Συλλόγου μας :
  • Ομάδα παραδοσιακών χορών με δάσκαλο τον Ελευθερίου Δημήτρη από Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη 9.15 – 20.00 αρχάριοι και 20.00- 21.00 προχωρημένοι, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.
  • Ομάδα κουκλοθέατρου με δασκάλα την Αλεξάνδρα Πυρπιρή κάθε Τετάρτη 5.00 στα γραφεία του Συλλόγου στο 6ο Δημοτικό σχολείο (Έλλοπος 20).
  • Ομάδα ραδιοφώνου κάθε Πέμπτη 6μ.μ. – 7μ.μ. στο σταθμό των εργαζομένων 9.65 fm ..www.9.65fm.gr.
  • Ομάδα εικαστικών, τη φετινή χρονιά θα γίνεται με κύκλους θεματικούς. Ο πρώτος κύκλος που θα ολοκληρωθεί σε 5 συναντήσεις και αφορά ιδέες και κατασκευές και πρακτικές, για την διαμόρφωση ενός δημιουργικού περιβάλλοντος στο χώρο της τάξης του σχολείου, ξεκινάει την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 6.30μ.μ., στα γραφεία του συλλόγου.
  • Ομάδα φιλαναγνωσίας, η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 6.30 στα γραφεία του Συλλόγου. 
  • Ομάδα αλληλεγγύης, οικολογίας και ποιότητας ζωής
  • Θεατρική ομάδα , η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη στις 7.30 στα γραφεία του Συλλόγου ( Έλλοπος 20, στο 6ο Δημοτικό σχολείο)

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Δράση της ομάδας ορεινών περιπάτων

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ορεινή πεζοπορία στο φαράγγι της Αγάλης... Ξεκινάμε 8.00 π.μ. από το Κέντρο Περιφερειακής Διοίκησης. Θα ακολουθήσει φαγητό σε ταβέρνα στον Αγ. Αθανάσιο με 12 ευρώ το άτομο. Η μεταφορά θα γίνει με πούλμαν που θα επιβαρύνει το σύλλογο εφόσον υπάρξει συμμετοχή.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Βέτα Κορωναίου στο 6974341868 και τη Βαρβάρου Έφη στο 6981005877.

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.