Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση για τους πρόσφυγες    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που είχε προγραμματίσει ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στο 12ο Δημοτικό Σχολείο, με αφορμή τη δράση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, που διήρκησε όλο το Νοέμβριο.

    Στη δράση συμμετείχε η θεατρική ομάδα του 2ου Νηπιαγωγείου Βασιλικού με εμψυχώτριες τις νηπιαγωγούς Δήμητρα Κεραντζή & Μαρία Λιαπη, με τη δραματοποίηση του βιβλίου "Ο Ναβιντ δεν ήρθε για διακοπές"... (μια αληθινή ιστορία ενός μικρού πρόσφυγα ) και ο Δάσκαλος Κώστας Παπαγεωργίου με την απαγγελία ποιημάτων σχετικών με τη δράση, εμπνευσμένα από συναδέλφους, του Συλλόγου μας, ένας από τους οποίους ήταν ο κ. Τσιμπιδάκης.

  Η βραδιά πλαισιώθηκε από μουσική και έντεχνα ελληνικά τραγούδια.

   Η ανταπόκριση των σχολείων και των συμπολιτών μας στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, ήταν πολύ μεγάλη. Ήδη έχει δρομολογηθεί η μεταφορά των ειδών αυτών στη Χίο και σε άλλα κέντρα διανομής.

  Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους για την συμμετοχή και την ανταπόκριση σας σε αυτή τη σημαντική πράξη αλληλεγγύης, αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Οι συλλογικότητα και η συμμετοχή ανοίγει νέους δρόμους…

Η δράση αντικαθιστά τα δάκρυα.

Το ΔΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.