Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Διψάμε για μάθηση….


«Καλωσορίζουμε» για άλλη μία φορά την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ/ΠΕ Ευβοίας που με τόση αντικειμενικότητα και ακρίβεια - λίγο πριν τις εκλογές - αποδοκίμασε την συμμετοχή της Μαγδαληνής Καλαθέρη μέλους στο Δ.Σ. του Συλλόγου και της αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Μένης Καραβά στο σεμινάριο για τα νέα προγράμματα σπουδών το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012.

Η αλήθεια είναι ότι η ίδια η ΔΟΕ είχε καλέσει τους συλλόγους διδασκόντων των πιλοτικών σχολείων να αποφασίσουν τη στάση τους για τη συμμετοχή τους ή όχι στα σεμινάρια. Η συνάδελφος λοιπόν (που εκπροσωπεί το Τελευταίο θρανίο στο Δ.Σ.) έπραξε σύμφωνα με την απόφαση των συναδέλφων του σχολείου της, να συμμετέχει δηλαδή το Σάββατο στην ολοκλήρωση ενός σεμιναρίου που είχε ξεκινήσει την Παρασκευή το πρωί.

Τώρα το ποιος είναι με τον «αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα» φαίνεται από την ανθρωποφαγική στάση των συναδέλφων της ΔΑΚΕ/ΠΕ. Η παράταξη, ανήκοντας σε ένα κόμμα που έφερε την Ελλάδα στο έσχατο σημείο, που μέχρι τελευταία στιγμή διατεινόταν ότι δεν θα ψηφίσει τα μνημόνια και τελικά συνέργησε στην ολική καταστροφή στην οποία έχει έρθει η χώρα, προσπαθεί να πείσει τους συναδέλφους ότι είναι αγωνιστική, επειδή δεν πηγαίνει στα σεμινάρια. Και οι συμμετέχοντες σε αυτήν συνδικαλιστές ουδέποτε διαφώνησαν, πέταξαν τις κομματικές τους ταυτότητες, δημιούργησαν θέμα εντός της παράταξής τους που να έτυχε της ανάλογης δημοσιότητας με αυτό.

Τι να πει κανείς… η μικροπολιτική και οι πλαστές αντιπαραθέσεις καλά κρατούν, ακόμα και αν ο κλάδος υποφέρει οικονομικά και εργασιακά. Εμείς δεν θα συμμετέχουμε σε αυτό.

Για το Τελευταίο Θρανίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.