Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Πρόσκληση για δημόσια συζήτηση

Πότε: Τετάρτη, 8 Φεβρ. 2012, ώρα 7:00 το απόγευμα 
Πού: 7ο Δημ. Σχολείο Χαλκίδας (Αποστόλη 46)

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Καλή χρονιά να έχουμε, την υγειά μας να έχουμε και όρεξη να έχουμε, να μην ξεχνάμε ότι τούτη η χρονιά μπορεί να είναι η χειρότερη που θυμόμαστε για την τσέπη μας, είναι όμως και η χρονιά που μας δίνεται η δυνατότητα να προκαλέσουμε εκπλήξεις, ευχάριστες για εμάς, για όλους εμάς, αλλά δυσάρεστες για όσους επιμένουν να μην αντιλαμβάνονται την περιρρέουσα βαρβαρότητα.
Το Τελευταίο Θρανίο, από το βάθος της σχολικής τάξης μέχρι τα γραφεία του Συλλόγου μας, θα επιμένει στο δικό του χαβά. Αυτή μας η επιμονή, η αγωνία μας να δώσουμε μια νέα πνοή στη λειτουργία του Συλλόγου, με τις προτάσεις που καταθέσαμε μέχρι σήμερα στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, σκόνταψε πάντα στην
αρνητική στάση των δύο άλλων παρατάξεων. Όχι ότι εκπλησσόμαστε, ούτε ότι περιμέναμε μέσα από το Διοικητικό Συμβούλιο και μόνο να αλλάξει κάτι στο γνωστό τέλμα.
Παραμένει αταλάντευτη η θέση μας ότι οι εκπαιδευτικοί, όπως κι όλοι οι εργαζόμενοι, δεν γίνεται να είμαστε απλοί ακροατές ψηφοφόροι. Θέλουμε να είμαστε πάντα δίπλα, μαζί να συζητάμε, να καταθέτουμε προτάσεις, να συναποφασίζουμε για τις θέσεις που θα υποστηρίξουμε στο Διοικητικό Συμβούλιο. Και να μην ξεχνάμε ότι κυρίαρχο όργανο κάθε συλλόγου είναι η Γενική Συνέλευση, η άμεση έκφραση όλων μας, η πραγματικά δημοκρατική λήψη αποφάσεων.

Σας περιμένουμε λοιπόν. Με τις προτάσεις, αλλά και τις ενστάσεις σας. Για να συζητήσουμε και να προχωρήσουμε μαζί, χωρίς διαμεσολαβήσεις. Με αφετηρία το Τελευταίο Θρανίο στο δρόμο που μαζί θα χαράξουμε.

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 θα σας περιμένουμε στον φιλόξενο χώρο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας (Αποστόλη 46) και ώρα 7.00 το απόγευμα.
               
Από το Τελευταίο Θρανίο

teleftaiathrania@gmail.com
www.teleftaio-thranio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.