Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Στάση εργασίας και κατάληψη στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στις 2 Φεβρ. 2012

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αντιδρώντας στα νέα μέτρα για την ιατρική περίθαλψη "αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικής (πλην Αττικής) 2ωρης στάσης εργασίας, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 12:00-14:00. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί συμβολική κατάληψη στα κατά τόπους γραφεία του ΕΟΠΥΥ. 
Απαιτούμε το αυτονόητο. Δωρεάν ιατρική κάλυψη για όλους τους εργαζόμενους. Να δώσουμε όλοι δυναμικό παρόν στη στάση και τη συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΕΟΠΥΥ. " (Διαβάστε όλη την ανακοίνωση της Δ.Ο.Ε.)

Τα Γραφεία του ΕΟΠΥΥ στη Χαλκίδα βρίσκονται στους χώρους του πρώην ΟΠΑΔ (Καπνίση και Προμαχώνος, περιοχή Βούρκος). 

Ως Τελευταίο Θρανίο, προτείνουμε στους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία ακόμα και αν δεν κάνουν στάση εργασίας (λόγω του ότι σχολάνε νωρίτερα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.