Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

 Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας συμπαραστέκεται στον αγώνα της ΠΟΕΔΗΝ, και στο Σύλλογο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας στηρίζοντας την κινητοποίηση - συγκέντρωση που οργανώνεται την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 στην πύλη του Νοσοκομείου Χαλκίδας στις 10.30 π.μ. με αιτήματα:

· Ένταξη στα ΒΑΕ

· Αύξηση και επέκταση επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

· Αύξηση μισθών – Υγειονομικό επίδομα

· Άρση αναστολών εργασίας

· Μονιμοποίηση συμβασιούχων

· Αναγνώριση του θανάτου από κορωνοϊό ως εργατικό ατύχημα

Μετά τα χειροκροτήματα όλων μας και το μεγάλο μας ευχαριστώ στους υγειονομικούς είναι καιρός η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά τους.

Είναι ώρα να παρθούν μέτρα ουσιαστικής αντιμετώπισης της πανδημίας,ενίσχυσης των δημόσιων δομών υγείας και προστασίας των πολιτών, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε όλους τους χώρους εργασίας και στα σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.