Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 9.6.2020Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας υπενθυμίζει σε όλους τους συναδέλφους πως είναι ώρα να δείξουμε την αντίθεσή μας στην τροπολογία για την ζωντανή αναμετάδοση του μαθήματος από την σχολική αίθουσα. Είναι η στιγμή όλοι οι Σύλλογοι Διδασκόντων να υπογράψουν το πρακτικό της ΔΟΕ για να δώσουμε όλοι μαζί συλλογική απάντηση στην τροπολογία. 

Παρακαλούμε τους συναδέλφους δ/ντές των σχολείων του Συλλόγου μας να ενημερώνουν το σωματείο για τυχόν προβλήματα που υπάρχουν με την επαναλειτουργία των σχολείων για συνολική και ουσιαστική παρέμβαση του Συλλόγου. 

Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας ζητώντας την άμεση απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου. 

Την Τρίτη 9/6/2020 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας κηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας πρόσθετα με την 3ωρη στάση εργασίας που έχει κηρύξει η ΔΟΕ. 

Όλοι μαζί ξανά στους δρόμους. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ταχυδρομείου (πίσω από τα δικαστήρια) στις 9/6/2020 στις 13:00. Διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης για την παιδεία. Ένα νομοσχέδιο που πλήττει την δημόσια εκπαίδευση και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας. 

· Παλεύουμε για το δημόσιο σχολείο που μας αξίζει. 

· Παλεύουμε για τη δημοκρατία στα σχολεία 

· Παλεύουμε για διορισμούς εκπ/κών εδώ και τώρα 

· Ζητάμε την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου 

· Ζητάμε την ακύρωση στην πράξη της τροπολογίας 

ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 

Ο Πρόεδρος                                 Η Γραμματέας 
Λάμπρος Γιαννούχος                   Έφη Βαρβάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.