Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΖΟΥΡΑ


   Ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας, εκφράζει την ταξική του αλληλεγγύη στους εργάτες του ομίλου ΖΟΥΡΑ που διεκδικούν τη δουλειά τους, τα δεδουλευμένα τους και τα δικαιώματά τους. 

Οι εργαζόμενοι του ομίλου ΖΟΥΡΑ, όλο το προηγούμενο διάστημα υπερασπίστηκαν τα δικαιώματα τους με το υπέρτατο όπλο που είχαν στα χέρια τους την απεργία.

Tους στηρίξαμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας και την αγωνιστική μας συμπόρευση ,αφού και εμείς οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης βρισκόμαστε σε απεργιακή κινητοποίηση στις 8 Ιουνίου αντιδρώντας στα χειρότερα αντιεκπαιδευτικά μέτρα που θέλουν να μας επιβάλλουν Κυβέρνηση –ΕΕ-ΔΝΤ υπερασπιζόμενοι το Δημόσιο Ενιαίο Δωρεάν και Υποχρεωτικό Σχολείο για όλα τα παιδιά του λαού μας, αλλά και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων σε αυτό.

Απαιτούμε τόσο από την εργοδοσία του Ομίλου Ζούρα όσο και από την κυβέρνηση, τον κρατικό μηχανισμό και την τοπική αυτοδιοίκηση να πάρει ο καθένας τις ευθύνες του, ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων .

Να μη χάσει κανείς τη δουλειά του.

Να μη χαθεί ούτε ένα δικαίωμα.

Να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα τους.


ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Δ/Ν ΧΑΛΚΙΔΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.