Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012


Έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου
για τους αυτόματους πωλητές

Στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου στις 20 Νοεμβρίου 2012, με θέμα την πρόταση της προέδρου της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων κ. Αϊδίνη για εγκατάσταση αυτόματων πωλητών τροφίμων στα σχολεία που δεν λειτουργούν κυλικεία, ο πρόεδρος του συλλόγου ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για συνάντηση στην οποία παραβρέθηκαν οι διευθυντές σχολείων που δεν έχουν κυλικεία, η κ. Αιδίνη, ο προϊστάμενος Γ. Συρίμης και εκπρόσωπος της ενδιαφερόμενης εταιρίας. Η πλειονότητα των διευθυντών μετέφερε στη συνάντηση τις επιφυλάξεις που είχαν εκφράσει οι σύλλογοι διδασκόντων και γονέων και κηδεμόνων των σχολείων τους γι' αυτή την πρόταση. Επιπλέον από ορισμένους προτάθηκε να ανατεθούν τα κυλικεία των μικρών σχολικών μονάδων σε άνεργους γονείς χωρίς μίσθωμα λαμβάνοντας υπόψη κοινωνικά κριτήρια. Το Τελευταίο Θρανίο είναι αντίθετο με τη χρήση των αυτόματων πωλητών και κατέθεσε αναλυτικά την άποψή του.


Επίσης, στη συνεδρίαση συζητήθηκε η μεγάλη καθυστέρηση καταβολής της 1ης δόσης της επιχορήγησης των σχολικών μονάδων. Η κ. Αϊδίνη υποστήριξε ότι η καθυστέρηση οφείλονταν σε γραφειοκρατικά προβλήματα. Και αναρωτιέται κανείς πώς η ίδια, γνώστης των γραφειοκρατικών τερτιπιών, δεν μπόρεσε να προσπεράσει απλά καθημερινά γραφειοκρατικά θεματάκια... 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.