Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012


Εκλογές ΠΥΣΠΕ: στις 7 Νοέμβρη
Ψηφίζω ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ
Για να μην αφήσω την κρίση να μου πάρει 

τη μιλιά, τα μάτια και τα αυτιά …Για να μιλάω… να βλέπω… και να ακούω….
ό, τι έχει σχέση με το ΠΥΣΠΕ


Το Τελευταίο Θρανίο αξιοποιώντας τη συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας και κατανοώντας τον πολιτικό ρόλο που καλείται να αναλάβει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στα υπηρεσιακά συμβούλια συμμετέχει στις εκλογές για τα αιρετά μέλη στο υπηρε-σιακό συμβούλιο ΠΥΣΠΕ.

Γνωρίζουμε πως το κράτος (το Υπουργείο Παιδείας στην περίπτωσή μας) αποδέχθηκε τους εκπροσώπους των εργαζομένων ως μειοψηφία στα υπηρεσιακά συμβούλια. Δυστυχώς, οι περισσότεροι αρκέστηκαν σε μικροεξυπηρετήσεις όπως τους επέβαλλε ο ρόλος του κυβερνητικού συνδικαλιστή – αιρετού και απεμπό-λησαν τον ελεγκτικό ρόλο τους στο όνομα της «συνδιοίκησης».

Αντιπαλεύοντας αυτές τις τακτικές, το Τελευταίο Θρανίο αγωνίζεται για την εκλογή στο ΠΥΣΠΕ αιρετών – μελών που 

  • θα εκπροσωπούν ισότιμα όλους τους / όλες τις εκπαιδευτικούς ανεξάρτητα από την όποια παράταξη και αν ανήκουν, με διαφάνεια στις αποφάσεις τους, 
  • θα υποστηρίζουν και θα ενισχύουν την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών απέναντι στις όποιες αυθαιρεσίες της διοίκησης, χωρίς δισταγμούς στο να λένε όχι και στο να καταγγέλλουν τις όποιες παρανομίες, 
  • θα ελέγχουν τις αποφάσεις ώστε να λαμβάνονται υπόψη μόνο υπηρεσιακές και λειτουργικές ανάγκες και να αποκλείονται αδικίες και πελατειακές μικροδιευθετήσεις, 
  • δεν θα επιτρέπουν να αδικηθεί κανείς για να «εξυπηρετηθεί» κάποιος «ημέτερος», 
  • θα μάχονται για την ύπαρξη και ενδυνάμωση του χαρακτήρα του Δημόσιου Σχολείου, καταδικάζοντας τις πρακτικές των συνενώσεων και συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων. Απέναντι στην απίστευτη βαρβαρότητα που βιώνουμε όλοι, προσπαθούμε να αντιτάξουμε ένα ισχυρό συνδικάτο σε όλες του τις μορφές (σύλλογος, αιρετοί) και να ενδυναμώσουμε τις μορφές της άμεσης δημοκρατίας, με την προσπάθεια για συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις Γενικές Συνελεύσεις και στη λειτουργία του Συλλόγου.


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ και ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ για το ΠΥΣΠΕ 

με τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ του ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΘΡΑΝΙΟΥ1. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

2. ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

3. ΚΑΪΤΣΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

5. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

6. ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 

7. ΜΟΥΡΤΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.