Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Πασχαλινό παζάρι από τον Σύλλογο.


ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η ομάδα των εικαστικών του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό και πάλι τη δράση της. Αυτή τη φορά ο σκοπός της ενεργοποίησης της ομάδας είναι η αλληλεγγύη και η προσφορά. Οι δημιουργίες της ομάδας καθώς και συναδέλφων εκπαιδευτικών εικαστικών θα διατεθούν προς πώληση και τα έσοδα θα δοθούν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χαλκίδας για την αγορά ενός μηχανήματος. Για το σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Στέλιου Μαργαρίτη (πίσω από τα δικαστήρια) πασχαλινό παζάρι με την ευγενική προσφορά του χώρου από τον ΔΟΑΠΕΧ. Η συμβολή όλων μας θα είναι σημαντική.

Πέμπτη 14/4/2022 και ώρες 17:30 - 21:00

Παρασκευή 15/4/2022 και ώρες 17:30 - 21:00

Σάββατο 16/4/2022 και ώρες 10:00 - 13:00

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.