Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΣΟΥΠΑ.



Χθες στις 16 /12 /2019 στην αίθουσα «Αρέθουσα» του Αρχαιολογικού Μουσείου Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους παιδιών και μεγάλων η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τη διαδραστική αφήγηση της «Πετρόσουπας» από την ομάδα Φιλαναγνωσίας του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας. 

Ένα παραμύθι γεμάτο νοήματα αγάπης, συνεργασίας, σύμπνοιας και δικαιοσύνης.  

Το παραμύθι παρουσιάστηκε σε διασκευή και σκηνοθεσία του Νίκου Χρηστίδη. Την εικαστική παρέμβαση στα κουστούμια της ομάδας επιμελήθηκε ο εικαστικός Γιάννης Κοκορδάτος. 

Ο σύλλογος ευχαριστεί τους συναδέλφους, τα παιδιά και όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς επίσης την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Εύβοιας κ. Σίμωση, την Αρχιφύλακα κ. Καλατζή και το φυλακτικό προσωπικό του Μουσείου. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ                        ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΕΦΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.