Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Με γεια!!!



Εκτός υπουργείου Παιδείας και Κυβέρνησης  τέθηκαν ο  Κ. Αρβανιτόπουλος   Σ. Κεδίκογλου και Κ.Γκιουλέκας. (Τελειώνει έτσι και η θητεία του μετακλητού κ. Αποστολάκη. Χάσαμε την ευκαιρία να μάθουμε μπάλα...)
Νέος υπουργός Παιδείας από σήμερα,  ο Ανδρέας Λοβέρδος με υφυπουργούς τον  Αλ. Δερμετζόπουλο και    Κ. Κουκοδήμο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι πραγματικά μοναδική περίπτωση. Τα τρία τελευταία χαρτοφυλάκια που είχε είναι αυτά των Υπουργείων της Εργασίας, της Υγείας και τώρα της Παιδείας. Οι πυλώνες, δηλαδή, της πολιτικής κάθε  κυβέρνησης. Θυμηθείτε τι είδους πολιτική εφήρμοσε στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε στο Παιδείας κάποιον που -εκτός του ότι είχε καταψηφίσει το νόμο για τα ΑΕΙ του Αρβανιτόπουλου, στην παρούσα βουλή ως βουλευτής δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα της Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.