Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Συνάντηση- συζήτηση για θέματα ειδικής αγωγής


Συνάντηση - συζήτηση για τα θέματα της Ειδικής Αγωγής




Από το  ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων – Νηπιαγωγών Χαλκίδας ανακοινώθηκε η συνάντηση για  συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και να δοθεί η ευκαιρία κατάθεσης προτάσεων.


Το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την Ειδική Αγωγή, που έρχεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά στον προηγούμενο νόμο (2008) βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση. Είναι σημαντική λοιπόν η συμμετοχή όλων μας υποβάλλοντας παρατηρήσεις, σχόλια και προτάσεις, ώστε να είμαστε εμείς, που θα αποφασίσουμε για όλα αυτά, που καθορίζουν το μέλλον της Ειδικής αγωγής και το μέλλον των εκπαιδευτικών που την υπηρετούν.
Η συνάντηση θα γίνει στο 7ο Δημοτικό σχολείο τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 στις 6.00μ.μ.

Στη συνάντηση  θα είναι χρήσιμη η παρουσία όλων των εκπαιδευτικών, ανεξαρτήτως της ειδικότητας του ειδικού παιδαγωγού. Κατά τη γνώμη μας η παρουσία και η ενημέρωση όλων είναι απαραίτητη.

Για καλύτερη ενημέρωσή σας θα αναρτήσουμε κείμενα ενημερωτικά του θέματος. (Από το ΤΘ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.