Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Λαοί χτυπιόνται και οι σαύρες λιάζονται
Σε μία εποχή που όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται, οι εκπαιδευτικοί είναι μια από τις επαγγελματικές ομάδες που πλήττονται περισσότερο από την λασπολογία, τα εύκολα συμπεράσματα και τις «ανώνυμες καταγγελίες». 

Και αυτό όχι μόνο με την υποστήριξη ύποπτων κίτρινων φυλλάδων και της τηλεόρασης, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και από την ίδια την διοίκηση. Τη διοίκηση που αντί να σπεύσει να υπερασπιστεί συναδέλφους με τα όποια προβλήματα, βάζει πλάτη για περισσότερα αντιδραστικά μέτρα εναντίον μας. 

Σαν εκπαιδευτικοί δηλώνουμε ότι θεωρούμε απαράδεκτο να είμαστε το μαξιλαράκι θυμού του κάθε εκδότη, διοικούντα ή απλού πολίτη που είτε για προσωπικούς είτε για πολιτικούς λόγους καταγγέλλει και αμαυρώνει με το έτσι θέλω την ήδη βεβαρημένη από τις περικοπές και την τρομοκρατία καθημερινότητά μας, λοιδορώντας και εξοντώνοντάς μας ψυχολογικά. 


Τα πράγματα είναι ήδη εξαιρετικά δύσκολα και δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε σε ένα ή δύο κακά (με αποδείξεις) παραδείγματα του κλάδου να δημιουργούν εντυπώσεις τεμπέληδων, τρελών ή ασθενών στην τοπική μας κοινωνία! Οι γενικές μας συνελεύσεις είναι εκεί για να μας δίνουν το βήμα να υπερασπίσουμε την δουλειά μας και την αξιοπρέπειά μας. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.