Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Συνάδελφοι, 

Όπως όλοι γνωρίζετε, το Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου μας δημιουργήθηκε και συντηρείται από τις εισφορές όλων μας, με μοναδικό σκοπό να βοηθά συναδέλφους που βρίσκονται σε έκτακτη ανάγκη, χορηγώντας κάποια ποσά με υποχρέωση επιστροφής τους στο Ταμείο μετά την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος. 

Παρατηρείται ωστόσο το φαινόμενο κάποιοι συνάδελφοι οι οποίοι έχουν λάβει χρήματα από το Ταμείο Αλληλεγγύης εδώ και χρόνια, να μην έχουν επιστρέψει αυτά τα ποσά (ούτε κάποιο μέρος τους), με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί μακροχρόνιες οφειλές σημαντικών ποσών για το Ταμείο του Συλλόγου μας και να περιορίζεται η δυνατότητα του Ταμείου να χορηγήσει ποσά και σε άλλους συναδέλφους που πιθανόν να έχουν ανάγκη. 

Το ΔΣ του συλλόγου επικοινώνησε με όλα τα μέλη του συλλόγου με τα οποία εκκρεμεί η επιστροφή του ποσού που έχουν δανειστεί, χωρίς ουσιαστική ανταπόκριση. 

Κατόπιν αυτών, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, καλεί τους συναδέλφους που οφείλουν χρήματα στο Ταμείο Αλληλεγγύης και δεν έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους, να επικοινωνήσουν με τον Ταμία του Συλλόγου μας, κ. Χρήστο Μπλέτσα, στο 6972006814 ώστε να επιστρέψουν άμεσα (είτε εφάπαξ, είτε τμηματικά) τα ποσά που έχουν λάβει από το Ταμείο. 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών. 

Για το ΔΣ 

Η Πρόεδρος              Η Γεν. Γραμματέας 

Βέτα Κορωναίου          Έφη Βαρβάρου 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.