Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ.ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΕΙ ΤΑΦΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ

Η ΕΛΜΕ Εύβοιας, στα πλαίσια του σεμιναρίου μουσειακής εκπαίδευσης που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2017, και μετά την πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση στο Εβραϊκό Νεκροταφείο, από τον γραμματέα της Ισραηλίτικης κοινότητας κ. Μάιση Μάριο, θα πραγματοποιήσει μια ακόμη επίσκεψη-ξενάγηση στο παλιό Νεκροταφείο του Αγίου Ιωάννη (οδός Αγίου Ιωάννη), προκειμένου οι εκπαιδευτικοί αλλά και οι πολίτες να ενημερωθούν για την ιστορική και αισθητική αξία των ταφικών μνημείων του διατηρητέου νεκροταφείου Αγίου Ιωάννη.
Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από τον αρχιτέκτονα-ερευνητή κ.Κώστα Δημητούλη, το Σάββατο 9 Ιουνίου και ώρα 11 π.μ. 
Όσοι/ες ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 6936192429. Σας περιμένουμε.

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ 
Η πρόεδρος          Ο γεν. γραμματέας
 Χαρά Νίκα                  Άρης Σκούρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.