Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών στο Ν.Τ. Εύβοιας της ΑΔΕΔΥ.

Ν.Τ. Εύβοιας ΑΔΕΔΥ
Φριζή 1
34100 ΧΑΛΚΙΔΑ
Τηλ.6944716634,6936192429 
email:nomarxadedyeyv@gmail.com Χαλκίδα 12/6/2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας καλούμε να πάρετε μέλος στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση της απερχόμενης εκτελεστικής γραμματείας του Ν.Τ. Ευβοίας της ΑΔΕΔΥ, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 10-12 π.μ. Θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας από τις 12 έως τις 6 μ.μ.

Οι εκλέκτορες των συλλόγων έχουν δικαίωμα αδείας συνδικαλιστικής (ν. 1264) για την ημέρα αυτή,. Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να διευκολύνουν αν χρειαστεί τους συναδέλφους σε αυτό.

Να σημειώσουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη διαδικασία αυτή έχουν όλοι οι εκλέκτορες, όπως έχουν προκύψει από τις αρχαιρεσίες των πρωτοβάθμιων σωματείων τους και προκύπτει από τα σχετικά πρακτικά αρχαιρεσιών. 

Όσοι/ες εκλέκτορες επιθυμούν να παραιτηθούν από τη διαδικασία παρακαλούνται να υποβάλλουν την παραίτησή τους έως το ξεκίνημα της συνέλευσης, ώστε να αντικατασταθούν από τους αναπληρωματικούς τους και να γίνει η οριστικοποίηση των εκλογικών καταλόγων 

Ενημερώνουμε επίσης ότι η κατάθεση των ψηφοδελτίων θα γίνει την ίδια ώρα, δηλαδή πριν την έναρξη της συνέλευσης, σύμφωνα με το πρότυπο που επισυνάπτεται. Η κάθε παράταξη ή οι μεμονωμένοι/ες υποψήφιοι/ες πρέπει να προσκομίσουν οι ίδιοι/ες 165 αντίτυπα ψηφοδελτίων. Σας ενημερώνουμε ακόμη, ότι τα ονόματα των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια πρέπει να είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα.

Παρακαλούνται επίσης οι παρατάξεις να υποδείξουν τουλάχιστον ένα άτομο για την εφορευτική επιτροπή. 
Για τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με mail ή στα παραπάνω τηλέφωνα.

Για το Ν.Τ. Εύβοιας της ΑΔΕΔΥ
Η πρόεδρος                           Η γεν. γραμματέας
Μαρία Γιαμά                              Χαρά Νίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.