Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Πού και ποιοι ξαποστέλνουν το ειδικό νηπιαγωγείο;

Για άλλη μια φορά η δημοτική αρχή απέδειξε όχι την ανικανότητά της αλλά την πλήρη αδιαφορία της για τις ανάγκες των νηπιαγωγείων. Αυτή τη φορά στο στόχο βρέθηκε το ειδικό νηπιαγωγείο για το οποίο ακούγεται – και στους διαδρόμους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης!!- ότι το εξοστρακίζει στο Μπούρτζι!!  

Παρά τις προσπάθειες των νηπιαγωγών που με το με αρ. πρωτ. 54/29-5-18 έγγραφό τους ενημέρωναν τη Διεύθυνση ΠΕ Εύβοιας, τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας και τη Σχολική Σύμβουλο 13ης Περιφέρειας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως συστεγαζόμενο με το ειδικό δημοτικό σχολείο και τα οποία πολλαπλασιάζουν το εργασιακό στρες που βιώνουν καθημερινά οι εκπαιδευτικού και των δύο σχολείων, δε διαφαίνεται μέχρι σήμερα καμία πρόθεση ορθής επίλυσης των προβλημάτων. Ο μεγάλος αριθμός των παιδιών και στο νηπιαγωγείο και στο δημοτικό ( έρχονται παιδιά από το Δήμο Μεσσαπίων και το Δήμο Ερέτριας!!) επιβάλλει σωστό σχεδιασμό κι όχι ακραίες και αντιπαιδαγωγικές λύσεις . 

Ποιοι προσπερνούν την Επιτροπή Παιδείας, τη Σχολική Επιτροπή και πάνε το θέμα της μεταστέγασής του στο Δημοτικό Συμβούλιο; Η ΠΕ Εύβοιας ποια θέση παίρνει; 

Αναρτημένα στη Διαύγεια τα αποδεικτικά ενοικίου με περίπου 2000 ευρώ το μήνα του κτιρίου που «περιμένει» στο Μπούρτζι και στο οποίο στεγαζόταν το 2ο νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου! 

Θεέ και Κύριε! Σε τέτοια κρίση! Και τι σύμπτωση! Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος (που υπογράφει τα εντάλματα πληρωμής), ιδιοκτήτης κ.ά. όλοι και όλες ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ νυν Κίνημα Αλλαγής!!! 

Δυστυχώς, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών χαϊδεύει με το προχθεσινό του κείμενο αυτούς που «αποφάσισαν» τη μεταστέγαση του νηπιαγωγείου και παρά το αγωνιστικό φινάλε του κειμένου επί της ουσίας δε σπάει αυγά με κανέναν!! 

Το Τελευταίο Θρανίο αναρωτιέται: Τι κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά; Ίσως ένας κατώτερος Θεός που βλέπει τα παιδιά του να εξορίζονται!! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.