Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ


Η πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για ένα προσωρινό σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών, αποτελεί την κορύφωση της πολιτικής διάλυσης του Δημόσιου σχολείου .
Όχι μόνο δεν λύνει το τεράστιο πρόβλημα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, που χρόνια τώρα ζουν σε καθεστώς ομηρείας και επαγγελματικής ανασφάλειας αλλά δημιουργεί τεράστιο διχασμό στην εκπαιδευτική κοινότητα.
Το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων Νηπιαγωγών Χαλκίδας αναγνωρίζοντας την κρίσιμη στιγμή, καλεί όλα τα μέλη του και κυρίως τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς σε έκτακτη συνάντηση την Τρίτη 12 Απριλίου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο στις 7.00μ.μ.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι όλοι μαζί χωρίς διαχωρισμούς μπορούμε να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας σε μια ζωή αξιοκρατίας και αξιοπρέπειας.
Ο εμπαιγμός, τα πολιτικά παιχνίδια και οι λαϊκίστικες εξαγγελίες ξεπέρασαν κάθε όριο.
Η λύση είναι μόνο μία ….. μόνιμοι διορισμοί .
Οργανώνουμε τη δράση μας, συμμετέχουμε όλοι μαζί στη συνάντηση της Τρίτης …δίνουμε δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 στις 11:30 π.μ στο Σύνταγμα.
Για την επιτυχία της κινητοποίησης, θα κάνουμε χρήση της τρίωρης στάσης εργασίας που έχει κηρύξει η ΔΟΕ και θα κηρύξουμε επιπλέον στάση εργασίας μετά το τρίωρο για να συμμετέχουν οι συνάδελφοι στην μεγάλη κινητοποίηση στην Αθήνα.
Πληροφορίες και δηλώσεις για συμμετοχή στη διαμαρτυρία με λεωφορείο στην Αθήνα, στη Βέτα Κορωναίου στο 6974341868


                                             Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.