Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Παρασκευή 15/4/2016 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας


Η πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για ένα προσωρινό σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών, και ο αυθαίρετος διπλασιασμός του ελάχιστου αριθμού νηπίων που απαιτούνται για τη λειτουργία Νηπιαγωγείου, αποτελεί την κορύφωση της πολιτικής διάλυσης του Δημόσιου σχολείου .

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι όλοι μαζί χωρίς διαχωρισμούς μπορούμε να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας σε μια ζωή αξιοκρατίας και αξιοπρέπειας. O εμπαιγμός, τα πολιτικά παιχνίδια και οι λαϊκίστικες εξαγγελίες ξεπέρασαν κάθε όριο. Η λύση είναι μόνο μία ….. αυτή του αγώνα και της διεκδίκησης… . 

Οργανώνουμε τη δράση μας, …δίνουμε δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 στις 11:30 π.μ στο Υπουργείο Παιδείας.

Ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας για την επιτυχία της κινητοποίησης, θα κάνει χρήση της τρίωρης στάσης εργασίας που έχει κηρύξει η ΔΟΕ και θα κηρύξει μια επιπλέον τρίωρη στάση για να συμμετέχουν οι συνάδελφοι στην μεγάλη κινητοποίηση στην Αθήνα. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από το «Βούρκο» στις 9.30 π. μ. Πληροφορίες και δηλώσεις για την συμμετοχή σας στη Βέτα Κορωναίου στο 6974341868.

Οι μνημονιακές, αντιλαϊκές πολιτικές Κυβέρνησης, Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. πρέπει, με τους αγώνες μας, να ανατραπούν!

Υπερασπιζόμαστε, το δημόσιο δωρεάν σχολείο, ενάντια στις πολιτικές διάλυσης της εκπαίδευσης.

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.