Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Έκτακτη Γενική Συνέλευση


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους σε όλο το Δημόσιο να συμμετέχουν και πάλι μαζικά σε απεργιακή κινητοποίηση, κλιμακώνοντας τον αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, που διαλύει κεκτημένα χρόνων και καταδικάζει του εργαζόμενους στη φτώχεια και την ανεργία. 

Η βίαιη μνημονιακή, νεοφιλελεύθερη «μεταρρύθμιση» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει την πολιτική λιτότητας των Κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ., έρχεται να προστεθεί στους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς νόμους (Σιούφα, Ρέππα, Πετραλιά, Λοβέρδου-Κουτρουμάνη κ.λπ.), στην αύξηση των ορίων ηλικίας στα 67 χρόνια (ή στα 62 με 40 χρόνια εργασίας), στην αύξηση των εισφορών για την περίθαλψη στους ήδη συνταξιούχους καθώς και νέες μειώσεις σε παροχές και συντάξεις για όλες τις κατηγορίες ασφαλισμένων και συνταξιούχων, σημερινών και μελλοντικών. Ήδη αποφάσισαν τη νέα περικοπή (κατά 32,5%) του μερίσματος του ΜΤΠΥ.

Παράλληλα, με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο η Κυβέρνηση προωθεί νέες σημαντικές αυξήσεις σε άμεσους και έμμεσους φόρους για να εξασφαλίσει την είσπραξη πρόσθετων φορολογικών εσόδων ύψους 2 δισ. ευρώ το 2016 και το 2017. Τα νέα μέτρα στο ασφαλιστικό μαζί με την υπερφορολόγηση των εργαζομένων, των ελεύθερων επαγγελματιών και των επιστημόνων, των αυταπασχολουμένων, των αγροτών κλπ, φτωχοποιούν και εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα και στέλνουν τη νεολαία στην ξενιτιά.

Το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας καλεί όλα τα μέλη του σε έκτακτη γενική συνέλευση, προκειμένου να οργανώσουμε την απεργιακή κινητοποίηση αλλά και να συζητήσουμε σοβαρά ζητήματα, που απασχολούν τον κλάδο ειδικότερα.

Η παρουσία σας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 5 Απριλίου στις 7.00μ.μ. στο εργατικό κέντρο, είναι πολύ σημαντική. 

Συνεχίζουμε ανυποχώρητα στο δρόμο του παλλαϊκού ξεσηκωμού της 4ης Φλεβάρη!

Μπορούμε να τους σταματήσουμε με άμεση κλιμάκωση και πολύμορφες κινητοποιήσεις!

Η απάντηση μας στις πολιτικές διάλυσης της ζωής μας είναι μία …συλλογικός αγώνας ..

Το ΔΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.