Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Κοινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση με την ΕΛΜΕ Εύβοιας


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

εν όψει της πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, αλλά και άλλων κοινών προβλημάτων που μας απασχολούν ως κλάδο εκπαιδευτικών, ο Σύλλογος Δασκάλων - Νηπιαγωγών Χαλκίδας θα πραγματοποιήσει κοινή Γενική Συνέλευση με την ΕΛΜΕ, την Τρίτη 5 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Η καθολική αντίδρασή μας πρέπει να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί ώστε τα μέτρα-σφαγείο για την κοινωνική ασφάλιση να μην περάσουν. 

Ανοίγουμε νέους δρόμους συλλογικότητας. Αγωνιζόμαστε ενωμένοι για το συνδικάτο που θα λύνει σταθερά και όχι ευκαιριακά τα προβλήματα ,για το Δημόσιο Δωρεάν σχολείο, για μια ζωή αξιοπρέπειας.

Η παρουσία σας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 5 Απριλίου στις 7.00μ.μ. στο εργατικό κέντρο, είναι πολύ σημαντική. 

Συνεχίζουμε ανυποχώρητα στο δρόμο του παλλαϊκού ξεσηκωμού της 4ης Φλεβάρη!

Μπορούμε να τους σταματήσουμε με άμεση κλιμάκωση και πολύμορφες κινητοποιήσεις!

Η απάντηση μας στις πολιτικές διάλυσης της ζωής μας είναι μία …συλλογικός αγώνας.

Το ΔΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.