Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Για την αναμοριοδότηση των σχολείων της Π.Ε. Εύβοιας.

Ενημέρωση του αιρετού Αρβανίτη Αναστάσιου 
εκλεγμένου με το Τελευταίο Θρανίο.

Την περασμένη Παρασκευή 27/1/17 με πρωτοβουλία του Διευθυντή Εκπαίδευσης έγινε συνάντηση των προέδρων Δ.Σ. των Συλλόγων εκπαιδευτικών του νομού, παρουσία των αιρετών για το θέμα της αναμοριοδότησης σχολικών μονάδων.
Στη συνάντηση ο Διευθυντής κατέθεσε μια πρόταση επί της οποίας οι σύλλογοι εκπαιδευτικών θα τοποθετηθούν με αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων για να ακολουθήσει απόφαση -  πρόταση του ΠΥΣΠΕ προς το Υπουργείο, το οποίο οριστικά θα συντάξει πίνακα μορίων για όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας.

Στη σύσκεψη ενημερώθηκαν οι εκπροσώποι των Δ.Σ. για την πρόθεση μας στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ να υποστηρίξουμε τις προτάσεις που θα καταθέσουν με τις αποφάσεις τους, τα Διοικητικά Συμβούλια των εκπαιδευτικών. Σας κοινοποιούμε τον πίνακα με την πρόταση του Διευθυντή Εκπαίδευσης και το σχετικό προεδρικό διάταγμα.


Πρόταση του Διευθυντή Π.Ε. Εύβοιας για την αναμοριοδότηση των σχολείων και το σχετικό προεδρικό διάταγμα. Πατήστε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.