Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ετήσιο Φιλολογικό Μνημόσυνο του Γιάννη Σκαρίμπα στη Χαλκίδα.




Για ακόμη μία χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου το Ετήσιο Φιλολογικό Μνημόσυνο του Γιάννη Σκαρίμπα. 
Ο Δήμος Χαλκιδέων, ο ΔΟΑΠΠΕΧ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Φίλοι Γιάννη Σκαρίμπα» διοργανώνουν το Ετήσιο Φιλολογικό Μνημόσυνο του Γιάννη Σκαρίμπα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19.00, στο Θέατρο Παπαδημητρίου.

Η εκδήλωση γίνεται με τη συνεργασία του Μουσείου Λαϊκής Τέχνης και Αγροτικής Ζωής Αγίας Άννας «Δημ.Σέττας» και έχει τίτλο: «Αρχή Αρχείων και οδών σπασμένων επανασύστασης» και περιλαμβάνει:

Παρέμβαση του καθηγητή Νεοελληνικής Φιλολογίας, Συμεών Σταμπουλού, παρουσίαση αρχείων που πρόσφατα περιήλθαν στην κυριότητα του Συλλόγου, αναγνώσεις σκαριμπικών κειμένων και μελωδική κατακλείδα από τον τραγουδοποιό Γιώργο Αραπάκη.

Πηγή το eviaportal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.