Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Μικρή επιτυχία

          









         
                                 Στους καιρούς που ζούμε κάθε μικρό βήμα ενάντια στον αυταρχισμό που προσπαθεί να καθυποτάξει τις σχολικές μονάδες είναι ευπρόσδεκτο.
          Έτσι, ως μια μικρή επιτυχία αντιλαμβανόμαστε το έγγραφο 251/14-10-2014 του Σχολικού Συμβούλου 3ης περιφέρειας Π.Ε. Εύβοιας, με το οποίο ανακαλεί μέρος του προηγουμένου εγγράφου του (149/11-9-2014) με το οποίο ζητούσε ηλεκτρονικά τα προφίλ των μαθητών και μαθητριών των σχολείων της περιφέρειάς του.
          Είναι μια μικρή επιτυχία όσων συναδέλφων εναντιώθηκαν σε μια μάλλον παράλογη απόφαση και κατάφεραν την κατάργησή της.  Ας χαιρόμαστε όλοι και όλες λοιπόν. Και ας προσπαθήσουμε να μη σκύβουμε τόσο εύκολα το κεφάλι, αλλά μαζί, ενωμένοι, να εναντιωνόμαστε. Υπάρχουν τόσα πολλά άλλωστε…


                                                                                    Από το Τελευταίο Θρανίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.