Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

"Ένα τετράδιο για τη Γάζα"


Υπενθυμίζουμε την καμπάνια για τα παιδιά της Παλαιστίνης
Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, παίρνει μέρος στην καμπάνια «ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης», που γίνεται με πρωτοβουλία της Π.Σ.Ο. (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία), της F.I.S.E. (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών) , σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών και καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς να συζητήσουν με τους μαθητές τους για τον άδικο πόλεμο εναντίον των Παλαιστινίων και σε ένδειξη αλληλεγγύης να συγκεντρώσουν  τετράδια και γραφική ύλη για τα παιδιά της Παλαιστίνης.
Συγκεντρώνουμε τετράδια, μολύβια, γόμες, γραφική ύλη κ.α. σε κάθε σχολείο και  ο Σύλλογος , στο τέλος Οκτωβρίου, αφού τα συγκεντρώσει ,στα γραφεία του (΄Ελλοπος 20) θα τα στείλει  στα γραφεία της «Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Εργατών» που εδρεύουν στο εργατικό κέντρο Πειραιά για να παραδοθούν με ειδική αποστολή στην Παλαιστίνη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνούμε με το μέλος του Συλλόγου μας δάσκαλο Ανέστη Μαζαράκη στο τηλέφωνο:6938145564 ή με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.
Μόνο η παγκόσμια αλληλεγγύη των λαών μπορεί να σταματήσει το δολοφονικό χέρι των ιμπεριαλιστών.
Ένας για όλους και όλοι για έναν!
Πάρε κι εσύ θέση!! Αλληλεγγύη τώρα στην πάλη των λαών !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου για υβριστικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, πριν εμφανιστούν δημόσια. Δε θα δημοσιεύονται, επίσης, σχόλια που περιέχουν προσωπικές επιθέσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

1. Γράψτε το σχόλιό σας στο σχετικό πλαίσιο.
2. Γράψτε τα στοιχεία της λεκτικής επαλήθευσης (λατινικοί χαρακτήρες).
3. Aπό τη λίστα Eπιλογή ταυτότητας επιλέξτε Όνομα/Διεύθυνση URL και γράψτε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας (δε χρειάζεται να συμπληρώσετε το πεδίο Διέυθυνση URL).
4. Πατήστε στην επιλογή ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
5. Ελέγξτε αν εμφανίστηκε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο πάνω μέρος του παράθυρου σχολιασμού.